Charlotte tävlade inom medeldistans för IFK Lidingö Friidrott mellan 1999-2017 och var specialiserad på 800m och 1500m. Hon har tävlat på olika nivåer och representerade Sverige vid Finnkamper och EM, samt Diamond League under sin karriär. Med sitt personbästa på 2:00,70 på 800m tog hon sig in som trea genom tiderna 2010 efter Malin Ewerlöf och Maria Akraka. Idag är hon motionär och har testat på grenen triathlon som inneburit nya utmaningar på cykel och i simning.

Vid detta pass kommer vi att få individuella tips på löpteknik och intervaller. Charlotte kommer att dela med sig av övningar hon använt sig av för att stärka löpsteget. Passet kommer även innehålla intervaller som går på tid så alla startar och slutar samtidigt. Det kommer att vara ett pass där man får öva på att hitta olika farter och sina egna farter. Intervallerna varierar mellan 30 sekunder till 90 sekunder vilket är ett perfekt pass för att hålla upp pulsen och samtidigt få variation.

Detta kommer att bli så lärorikt och skoj! Passet kostar ingenting utan ingår i medlemskapet. Är du inte medlem i Sigtuna Sportsclub så häng med i alla fall och upplev glädjen med att träna i grupp!

Vi möts vid minigolfen i Sigtuna kl.19.00, ta gärna med reflex och pannlampa!

Charlotte

%d bloggare gillar detta: