Medlemskap i Sigtuna Sports Club

Som medlem i Sigtuna Sports Club får du tillgång till samtliga våra träningstillfällen och dessutom subventionerade priser på våra träningsresor.

Medlemskap i Sigtuna Sports Club

Tillgång till samtliga våra träningstillfällen

Som medlem har du tillgång till alla våra träningar. Vi tar ofta in proffessionella coacher, och det viktigaste är att vi har roligt tillsammans på våra träningar.

Klubben är förbundsansluten

Sigtuna Sports Club är medlem i Svenska Triathlonförbundet, Svenska Cykelförbundet och Svenska Skridskoförbundet.

Bli medlem i Sigtuna Sports Club

Som medlem i Sigtuna Sports Club får du tillgång till samtliga våra träningstillfällen utan extra kostnad och dessutom subventionerade priser på våra träningsresor. Vår coachade löpträning har alla medlemmar tillgång till medan våra instruktörsledda simträningar inomhus har begränsat med platser.

Alla får också kostnadsfritt delta på våra issäkerhetsutbildningar och egen inloggning till skridskonätet där alla Sveriges skridskoföreningar lägger upp sina israpporter.

Medlemsavgift

  • Medlemsavgiften är 450 kr per kalenderår
  • Medlemsavgiften för en hel familj är 600 kr per kalenderår
  • Är du under 18 år är medlemskapet kostnadsfritt

Anledningen till att vi kan erbjuda medlemskapet till ett så lågt pris är att vi har intäkter på de aktiviteter som föreningen arrangerar. Vi vill därför att du som medlem engagerar dig i något av de lopp som vi arrangerar eller på annat sätt bidrar med två arbetsdagar per år.

 Här kan du ta en titt på de projekt som du kan välja att engagera sig i: Sigtunarännet, Sigtuna Swimrun, Sigtuna Bike Arena

För att bli medlem Swishar du avgiften till 123 226 12 53 och fyller i nedanstående formulär med namn, adress, mobilnummer, e-postadress och personnummer.

Registrera medlemskap

Jag är intresserad av följande sporter

11 + 15 =