Om Sigtuna Sports Club

Som medlem i Sigtuna Sports Club får du tillgång till samtliga våra träningstillfällen och dessutom subventionerade priser på våra träningsresor.

Medlemskap i Sigtuna Sports Club

Tillgång till samtliga våra träningstillfällen

Vår coachade löpträning har alla medlemmar tillgång till medan våra instruktörsledda simträningar inomhus har begränsat med platser.

Klubben är förbundsansluten

Sigtuna Sports Club är medlem i Svenska Triathlonförbundet, Svenska Cykelförbundet och Svenska Skridskoförbundet.

Ansök om medlemskap i Sigtuna Sports Club

Som medlem i Sigtuna Sports Club får du tillgång till samtliga våra träningstillfällen utan extra kostnad och dessutom subventionerade priser på våra träningsresor. Vår coachade löpträning har alla medlemmar tillgång till medan våra instruktörsledda simträningar inomhus har begränsat med platser.

Alla får också kostnadsfritt delta på våra issäkerhetsutbildningar och egen inloggning till skridskonätet där alla Sveriges skridskoföreningar lägger upp sina israpporter. Sigtuna Sports Club är medlem i Svenska Triathlonförbundet, Svenska Cykelförbundet och Svenska Skridskoförbundet.

För 2022 finns det två nivåer för medlemskapet för alla över 18 år:

Medlemsavgiften för 2022 är 300kr/år om man vill deltaga på organisterade träningar som klubben genomför, så som löpning, cykling mm.

Vill man vara en fullständig medlem i klubben, där man även har möjlighet att deltaga på träningsresor samt delta i simningsaktiviteter inomhus så är avgiften 600 kr/år.

Är du under 18 år är medlemskapet kostnadsfritt.

Anledningen till att vi kan erbjuda medlemskapet till ett så lågt pris är att vi har intäkter på de aktiviteter som alla medlemmar engagerar oss i. Vi vill därför att du som medlem engagerar dig i något av de lopp som vi arrangerar eller på annat sätt bidrar med två arbetsdagar per år.

Här kan du ta en titt på de projekt som du kan välja att engagera sig i: Sigtunarännet, Sigtuna Swimrun, Sigtuna MTB-bana (XCO)

För att bli medlem Swishar du avgiften till 123 226 12 53 och fyller i nedanstående formulär med namn, adress, mobilnummer, e-postadress och personnummer.

Registrera medlemskap

Jag är intresserad av följande sporter

14 + 4 =