Mtb-träning för alla

Oavsett ålder och om du är nybörjare eller erfaren, så är du välkommen på vår mtb-träning en gång i veckan. Vi kör i små grupper och anpassar träningen efter gruppernas nivå.

Intresseanmälan mtb-träning

En av Sveriges bästa XCO-banor

Till sommaren blir Sigtuna XCO-bana helt klar men redan nu startar vi vår mtb-träning. Sigtuna XCO-bana bedöms av många vara en av Sveriges bästa mtb-banor och byggs av professionella banbyggare.

Utbildade mtb-tränare

För att vara ordentligt förberedda har alla våra mtb-tränare genomgått utbildning där vi gått igenom många olika teknikövningar som vi kan köra på vår XCO-bana

Intresseanmälan – är just nu stängd!

Håll koll på facebook eller på instagram, så meddelar vi när det blir aktuellt med en ny intresseanmälan igen. Vill du hjälpa till som ledare så att fler barn kan vara med, så hör gärna av dig till någon i styrelsen.

Vi kommer framför allt köra rolig teknikträning på XCO-banan men också hålla till på grusplaner och lämpliga gräsytor. Vi kommer att erbjuda kul träning för alla nivåer.

Deltagarnas fördelas i mindre grupper framför allt efter tidigare erfarenhet men till viss del också efter ålder. Det är två ledare per grupp men vi uppmuntrar också föräldrar att hjälpa till och i synnerhet i de yngre grupperna. Vi kan inte garantera att vi kommer ha grupper för alla åldrar och nivåer. Vi kan inte heller garantera plats. Intresseanmälningarna behandlas i den turordning de kommer in.

Cykelträningen kostar 300 kr per termin för barn och ungdomar upp till 16 år. Du måste också vara medlem i klubben, men det är kostnadsfritt upp till 18 år. För att delta måste man ha en cykel anpassad för stigcykling. Hjälm är obligatoriskt och vi rekommenderar även handskar.