Mtb-träning för alla

Oavsett ålder och om du är nybörjare eller erfaren, så är du välkommen på vår mtb-träning en gång i veckan. Vi kör i små grupper och anpassar träningen efter gruppernas nivå.

Intresseanmälan mtb-träning

En av Sveriges bästa XCO-banor

Till sommaren blir Sigtuna XCO-bana helt klar men redan nu startar vi vår mtb-träning. Sigtuna XCO-bana bedöms av många vara en av Sveriges bästa mtb-banor och byggs av professionella banbyggare.

Utbildade mtb-tränare

För att vara ordentligt förberedda har alla våra mtb-tränare genomgått utbildning där vi gått igenom många olika teknikövningar som vi kan köra på vår XCO-bana

Intresseanmälan

Mtb-träningen körs en gång i veckan per grupp. Vi kommer framför allt köra rolig teknikträning på XCO-banan men också hålla till på grusplaner och lämpliga gräsytor. Vi kommer att erbjuda kul träning för alla nivåer.

Deltagarnas fördelas i mindre grupper framför allt efter tidigare erfarenhet men till viss del också efter ålder. Vi har även en träningsgrupp för enbart tjejer i åldrarna 10-13 år.

 Det är två ledare per grupp men vi uppmuntrar också föräldrar att hjälpa till och i synnerhet i de yngre grupperna. Vi kan inte garantera att vi kommer ha grupper för alla åldrar och nivåer. Vi kan inte heller garantera plats. Intresseanmälningarna behandlas i den turordning de kommer in.

Cykelträningen kostar 300 kr per termin för barn och ungdomar upp till 16 år. Du måste också vara medlem i klubben, men det är kostnadsfritt upp till 18 år. För att delta måste man ha en cykel anpassad för stigcykling. Hjälm är obligatoriskt och vi rekommenderar även handskar. Fyll i din intresseanmälan så återkommer vi.

 

Fyll i kontaktuppgifter

5 + 8 =