Den 9-15 oktober planerar vi en träningsresa till Mallorca för våra medlemmar. Vi åker till Port de Pollenca på norra Mallis där vi bor i lägenheter eller hotell beroende på hur många deltagare vi blir. Området kring Port de Pollenca lämpar sig lika väl för löpning och simning som cykling både på landsväg och terräng (mtb). Vi kommer ha vår egen guide/coach med oss, Madeleine Ljungberg, som framför allt är en duktig landsvägscyklist, men som även håller på med simning och löpning. Största värdet av att ha Madeleine som vår egen coach är att hon känner till Mallis och området kring Port de Pollenca mycket väl.
Boende kommer vara några hundra meter från stranden där det är ypperligt att träna OW-simning. Cykeluthyrning finns också tillgängligt nära vårt boende. Vägar för cykling och löpning finns runt knuten oavsett om du föredrar landsvägscykling, mtb, asfaltslöpning, terränglöpning, berglöpning eller strandpromenader. Det finns också många trevliga restauranger och barer i närheten.
På söndag 13 oktober finns möjlighet för de som vill att delta i en mara, halvmara eller ett milslopp i Palma (https://www.palmademallorcamarathon.com/english/ ).
Alla bokar egna flygbiljetter så fixar klubben boende. Boendet bokar vi från onsdag 9 okt till tisdag 15 oktober så får alla anlända och åka hem när de själva vill. Vi återkommer med boendealternativ när vi vet hur många som är intresserade.

Om vår coach/guide:
Madeleine ” Maddy” Ljungberg är idag en meriterad idrottare som har Mallorca som ett av sina favoritresemål. Hon började med långdistanslöpning men föredrar idag framför allt landsvägscykling. Förutom cykling och löpning är hon också en duktig simmare och har ställt upp i några triathlontävlingar. Maddy har svenskt rekord i tjejvättern (10,2 mil) på 2h 38 min. Hennes främsta styrka är dock att coacha andra. Hon är utbildad idrottsledare med inriktning på cykel och livräddning med mångårig erfarenhet som ledare på gym och även som ledarutvecklare och inspirationsledare. Maddy är också starkt engagerad i Sveriges näst största cykelklubb (Hisingen cykelklubb) samt i Sveriges största tjejcykelklubb – Subxx.